Toast cu avocado, omleta si somon afumat


O combinatie simpla și aș zice eu că destul de rapidă. Tot ce trebuie să facem e să încropim o omletă dintr-un ou și să o trântim pe o felie de pâine prăjită. Castraveții sunt și ei un adaos care merg tare bine în această combinație, aduc acel gust mai fresh. Somonul afumat vine și el în ajutor, fiind și o sursă suplimentară de proteină.

Ingrediente:

  • o felie mare de pâine integrală
  • puțin avocado
  • 1 ou pt o mică omletă (+ foarte puțin ulei pt prăjit)
  • 1 felie de somon afumat
  • câteva fâșii de castravete
  • câteva felii de ridiche roșie
  • chives (cepșoară)
  • piper și sare

Mod de preparare:

Ungem o tigaie antiaderentă cu foarte puțin ulei. Batem oul cu o furculiță, presărăm puțină sare și puțin piper negru măcinat. Trântim compoziția în tigaie și încropim o omletă.

Punem o felie de pâine integrală la prăjit, în prăjitorul de pâine. Cu ajutorul unui peeler tăiem castravetele fâșii și ridichea feliuțe.

Ungem felia de pâine prăjită cu puțin avocado, adăugăm fâșiile de castravete, omleta, somonul afumat și feliuțele de ridiche deasupra. Presărăm cu puțin piper și niște cepșoară tocată.

Savurăm cu mare poftă!

Să ne fie de bine și voi să aveți poftă!

Vă pup,

H.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s