
Am ramas în urmă cu postările pe blog față de celelalte rețele de socializare (Instagram & Faceebok), așa că am zis să recuperez și să mai postez din rețetele deja postate acolo.
Azi nu e o rețetă efectiv, ci doar o idee de mic dejun, simplă și fără bătăi de cap. Ce e drept eu am avut momente când am savurat această combinație și la prânz.
Ingrediente:
- 1 felie de păine cu făină neagră prăjită
- Cottage Cheese Bio – câteva linguri ( am ales una mai groasă, nu atât de lichidă)
- Fâșii de somon afumat Bio
- Fâșii de castravete
- Frunze de mărar
- Semințe de susan negru
- Opțional: puțină ceapă verde sau chives
Cum am procedat:
Am prăjit felia de pâine.
Am combinat câteva linguri de cotage cheese cu frunze de mărar tocate. Le-am întins pe felia de pâine.
Cu ajutorul unui peeler am tăiat fășii de castravete pe lungime. Le-am întins pe pâinea prăjită alături de fâșiile de somon.
Am presărat semințe de susan negru și opțional puțină ceapă verde.
Să ne fie de bine și voi să aveți poftă!
Vă pup,
H.